Akhirnya Dah Boleh Beli EMAS Melalui Maybank2u

Wow! Senang gila nak beli emas sekarang! Boleh beli direct dari Maybank je!πŸ”₯πŸ’ͺ🏻
Sambil baring pun boleh beli.
.
Hanya perlu login Maybank2u, kita boleh mula beli dengan serendah RM10 je! Harga emas pun updated ikut harga semasa! 🀩
Memang lagi murah dari harga kedai dan beberapa lagi jenama emas lain yang ada di pasaran.
.
Ready?
βœ… Hanya perlu login Maybank2u,
βœ… Gi dekat β€˜Wealth’ dan klik apply now,
.
βœ… Isi atau update apa yg patut. Tak perlu isi banyak pun. Maybank dah ada data kita.
βœ… masuk kan referral code di button merah bawah ini (ni kod saya yg maybank bagi sebagai introducer) Β 
.
.
⭐️ Boleh mula beli dengan serendah RM10 je! Harga emas pun updated ikut harga semasa! 🀩
⭐️ Memang lagi murah dari harga kedai dan beberapa lagi jenama emas lain yang ada di pasaran.
.
Saya semak hari ni (21/7/22) harga bar emas per gram:
MIGA-i (Maybank): RM247+-
Jenama X : RM264
Kedai Emas X: +-RM290
Kedai Habib Shopee: +-RM339 (Bukti πŸ‘‰ https://shope.ee/1ffbLQKurh)
.
Apa lagi kelebihan beli emas dari MIGA-i ni?
βœ… Confirm bukan scam dan patuh syariah! Maybank sendiri yang keluarkan.
❌Cuma, takde la leverage-leverage 5X-10X ni. πŸ˜…
.
Tapi, apa salahnya kan?
Janganlah kita ni poket level ulat, tapi selera tahap naga! πŸ˜‚
.

PENGUMUMAN: Join channel telegram kami untuk info kerjaya. Join bersama 60,158 subsribers yang lain Di Sini

Leave a Comment